Hermannin hevos- ja ulkoilupuisto

Hermannin hevos- ja ulkoilupuisto sijaitsee Karstulassa, osoite Soinintie 180, 43500 Karstula. Alueen omistaa Karstulan Hevosystäväinseura ry. Alueella on vuosittaisen ratamaksun maksaneille käytössä valaistu ravirata ja ratsastuskenttä valjastuskatoksineen.

 Tilat:

Järjestettäviä tapahtumia varten alueelta löytyy myös mm. wc-tiloja ja grillikatos sekä kerho- ja kioskirakennus, sekä tuomaritorni. Seura järjestää radalla vuosittain mm. ravit ja hevosaiheisia yleisötapahtumia sekä pääsiäiskokon. Ratsastuskentällä järjestetään satunnaisesti ratsastustunteja omalla hevosella. Pimeään vuodenaikaan valaistu rata-alue palvelee myös monia koiranulkoiluttajia ja lenkkeilijöitä.

Rata-alue

Ravirata: pituus 1000m,  valaistu talvikaudella määräpäivinä. Ajankohtaiset tiedot valaistuksesta fb-sivuiltamme.

  • Raviradalla moottoriajoneuvolla ajo on kielletty. Huoltoajo (lanaus) on sallittu.
  • Ratsastaminen raviradalla on sallittua ulkoradalla. Sisärata varattu kärryhevosille. Muistathan että rata tulee lanata käytön jälkeen.

Ratsastuskenttä:

Valaistu, aidattu, estekalustoa, hiekka- ja sora-alusta.

Valjastuskatokset:

9 kpl, valaistu, 2x vesipiste, wc, lantala

  • Käyttösäännöistä:

— Huom! Radan ja kentän käyttäjät huolehtivat lanauksesta itse aina käytön jälkeen. —

Ratsastuskentältä voi vähäiset jäljet myös tasoittaa esim. haravalla, jollei lanaukselle ole tarvetta. Kerääthän kentältä jäljessäsi pois sekä käyttämäsi estetarvikkeet, kartiot ym. sekä lantakasat. Kenttälanaa säilytetään estevaraston vieressä, ratalanoja radan portin oikealla puolella aidan takana. Muista nostaa lanauksen jälkeen lanan tukivarsi ylös!

Jos lanauksessa on ongelmia, otathan yhteyttä puheenjohtajaan tai johtokunnan jäseniin.

Seuraa toimintaamme Facebookissa ja osallistu keskusteluun!